call center-program extins 0371788888, mobil 0786444664  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi  |  Procedura de introducere de matci in roiuri si familii

  
  
  
  
 Poze Matci achizitionate prin PNA (Programul National Apicol) 2018

     
Pin It


Matci achizitionate prin PNA (Programul National Apicol) 2018

Pret vechi: 80 RON Reducere 6%

Pret nou: 75 RON

Pret pachet (10 buc): 750 RON

x 10  

Disponibil in 7-10 zile de la comanda

Acesta este pretul final fara livrare si ramburs si nu include TVA, firma fiind neplatitoare de TVA

Acest produs este disponibil spre vanzare doar in pachete de 10 bucati.

Pentru ca suntem autorizati ca firma producatoare de material biologic la Directia Sanitar Veterinara (nr autorizatiei 34 din 31.08.2010) si ca stupina de Multiplicare la ANARZ

(nr autorizatiei 157 ) putem livra matci cu decontare prin PNA.

Pentru a achizitiona matci decontabile prin PNA trebuie sa dati "cumparare" acestui produs, si veti primi pe e-mail un contract care va trebui completat de dumneavoastra, printat si transmis prin posta la adresa indicata de noi. Odata originalul contractului ajuns la noi puteti incepe efectiv rulajele de achizitie.

 

Conditiile principale de urmat sunt:

1. Sunteti eligibil pentru achizitii prin PNA conform instructiunilor programului (va rog consultati http://www.apia.org.ro/ro/directia-masuri-de-piata/apicultura/apicultura-2014 ).

2. Semnati un contract cu noi si originalul ajunge la noi prin posta.

3. Achizitiile le faceti doar din contul bancar al  intreprinderii ( sau  asociatiei) in contul nostru bancar.

4. Valoarea fiecariei achizitii va fi data de valoarea facturii proforme de pe site.

5. Platile se fac integral in avans cu 5-10 zile inainte de livrare, daca doriti o livrare mai rapida veti primi doar o factura simpla (fara acte necesare pt accesarea PNA), pe e-mail.

6. Documentatia (declaratiile de conformitate) le primiti prin posta la sfirsitul lui iulie, inceputul lui august, acompaniata pe e-mail de factura totalizatoare a tuturor rulajelor prin banca, dovada autorizatiilor pe care le avem in acest scop putem sa o facem pe e-mail trimitindu-le in acest scop doar utilizatorilor inregistrati in magazinul nostru on line la prima cerere a acestora.

7. din 2014 puteti achizitiona personal si direct material biologic decontabil PNA astfel incat la asociatie depuneti doar documentatia, In stiind nivelul la care anii trecuti s-au decontat per matca achizitionata conform regulilor programului, va puteti usor calcula ca costul real al matcii suportabil din buzunarul apicultorului este mai mic decat cele mai ieftine preturi de pe piata "libera", in plus acolo achizitionati si fara factura, si nu aveti nici un fel de drepturi..


Pretul indicat este cel a unui colet cu 10 matci fecundate si documentatia specifica, atentie nu livram documentatia pt PNA daca comanda insumata per client nu depaseste 25 matci, primiti doar o factura piscala si atat

Pretul se poate negocia doar in cazul in care se semneaza un contract cu grafic  de livrari si plati prin OP in avans cu 2 saptamaini inainte de livrarea propriu zisa. Lucram fara avansuri necesare.

Livrarile incep pe 20 mai-1 iunie

Pentru a putea oferi conditii avantajoase asociatiilor care isi cunosc necesarul le rugam sa se adreseze noua pentru semnarea unor contracte de livrari ciclice (inclusiv si cu plata la termen) pentru semnarea contractelor avantajoase pina la 1 aprilie a fiecarui an, la contractele din timpul anului in general se practica preturile de pe site, si sunt fara livrari cu plata la termen.

Avem POS in stupina, astfel puteti achita pe loc cu cardul dv de credit, beneficiind de posibilitatea de a fi creditat de catre banca emitenta a cardului pina la 55 zile calendaristice in mediu, de la data achitarii la noi.

catre intreprinderile si asociatiile care in 2018 vor depasi in total 200 matci achizitionate, toate celelalte matci daca se achizitioneaza in colete a cite  50-100 cu plata integrala in avans cu minim 7 zile inainte prin OP dupa data de 15 iulie, pretul automat scade la 50 RON matca (5000 RON sarja de 100 matci cu tot cu livrare si documentatie PNA la orice adresa din Romania, ). ceea ce inseamna ca la peste 49 RON decontate in 2015 per matca investiti doar 1 leu per matca banii personali.

Pentru societatile care sunt gata sa semneze contract (transmis prin Posta la adresa noastra) putem accepta la plata Bilet de Ordin avalizat in conditiile in care contractul se semneaza cu 10 zile inaintea ca un reprezentant (cu o imputernicire emisa de acea firma) sa vina sa ridice marfa.

Pt semnare de contracte va asteptam aici:

call center-program extins 0371788888, mobil 0786444664 - Comenzi telefonice
09:00-18:00

 


Detalii produs


Categorie: Matci

Greutate produs: 0.1 kg.

Producator: II Nicolai Victor