call center-program 9:00-19:00 tel +40371788888, mobil 0786444664  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi  |  Procedura de introducere de matci in roiuri si familii

  
  
  
  
 Poze Matci achizitionate si prin PNA (Programul National Apicol) 2020

     


Matci achizitionate si prin PNA (Programul National Apicol) 2020

Pret: 110,00 RON

Pret pachet (10 buc): 1.100,00 RON

x 10  

Disponibil in 7-10 zile de la comanda

Acesta este pretul final fara livrare si ramburs si nu include TVA, firma fiind neplatitoare de TVA

Acest produs este disponibil spre vanzare doar in pachete de 10 bucati.

Pentru ca suntem autorizati ca firma producatoare de material biologic la Directia Sanitar Veterinara (nr autorizatiei 34 din 31.08.2010) si ca stupina de Multiplicare la ANARZ (nr autorizatiei 157 si427 ) putem livra matci cu decontare prin PNA, chiar si catre firmele in curs de certificare sau certificate Ecologic.

Pentru a achizitiona matci decontabile prin PNA trebuie sa dati "cumparare" acestui produs, si veti primi pe e-mail un contract care va trebui semnat de dumneavoastra, printat si transmis prin e-mail.

Odata contractul ajuns la noi puteti incepe efectiv rulajele de achizitie in siguranta si pt dv.

 

Conditiile principale de urmat sunt:

1. Sunteti eligibil pentru achizitii prin PNA conform instructiunilor programului (va rog consultati http://www.apia.org.ro/ro/directia-masuri-de-piata/apicultura/anul-2019 ).

2. Semnati un contract cu noi si originalul ajunge la noi prin posta.

3. Achizitiile le faceti doar din contul bancar al  intreprinderii ( sau  asociatiei) in contul nostru bancar.

4. Valoarea fiecariei achizitii va fi data de valoarea facturii proforme de pe site.

5. Platile se fac integral in avans cu 5-10 zile inainte de livrare, daca doriti o livrare mai rapida veti primi doar o factura simpla (fara acte necesare pt accesarea PNA), pe e-mail.

6. Documentatia (declaratiile de conformitate) le primiti prin posta la sfirsitul lui iulie, inceputul lui august, acompaniata pe e-mail de factura totalizatoare a tuturor rulajelor prin banca, dovada autorizatiilor pe care le avem in acest scop putem sa o facem pe e-mail trimitindu-le in acest scop doar utilizatorilor inregistrati in magazinul nostru on line la prima cerere a acestora.


Pretul indicat este cel a unui colet cu 10 matci fecundate si documentatia specifica, atentie nu livram documentatia pt PNA daca comanda insumata per client nu depaseste 25 matci, primiti doar o factura fiscala si atat

Pretul se poate negocia doar in cazul in care se semneaza un contract cu grafic  de livrari si plati prin OP in avans cu 2 saptamaini inainte de livrarea propriu zisa. Lucram fara avansuri necesare.

Matci Carpatine selectionate, imperecheate, produse de stupina de multiplicare autorizata ANARZ, certificata Ecologic ( Ecocert- firma de certificare acreditata international) disponibile pe stoc in Romania. Livrabile prin curier in de la 24 de ore oriunde in Romania si in 4 zile lucratoare in UE. Decontabile cu acte prin PNA sau orice tip de proiect European. http://www.albinesimatci.ro/…/matci-achizitionate-prin-pna-…

Proprietarul stupinei de multiplicare este medic veterinar specializat in apicultura cu experienta practica de peste 30 de ani. Peste 10.000 de matci livrate. Garantam sanatatea matcilor pentru toate bolile declarabile si carantinabile . Din pacate matcile din surse incerte pot fi principala cale de contaminare cu boli virotice si parazitare care afecteaza productivitatea familiilor dv.

La comanda se produc si roi sau familii de albine de vanzare decontabile PNA sau doar pt incepere de productie ecologica din prima zi de achizitie (fara perioada de conversie).

Materialul biologic, provine istoric din stupine de elita din Romania, a fost selectionat din familii recordiste, criteriile de selectie fiind: productivitatea per an, rata de dezvoltare (apt de cules masiv pana la 1 mai), rezistenta la boli , instinct de roire redus (fara roire in ultimele 2 generatii), blandete.

Preturile mentionate pe site-uri includ toate taxele aplicabile, inclusiv emiterea facturii sau a bonului fiscal. Plata in avans in cazul clientilor fara istoric din anii precedenti:

· prin virament Bancar,

· cu card bancar (VISA si MASTERCARD) pe site-ul www.albinesimatci.ro

· prin pay pal. pe site-ul www.carpathianqueen.eu pentru livrari in UE.

Procedura generala:

· pentru toate sumele incasate in avans pina la ora 9:00

· predare colet la curierul agreat pina la ora 18:00

· livrare in cursul zilei urmatoare functie de locatie.

· livrare in colet de min.10buc, in colivii Nicotte, cu albina insotitoare si rezerva de hrana.

· Pentru locatii neacoperite de curier pt un cost adecvat la client, folosim Posta Romana. Pentru a afla cel mai apropiat oficiu adresa si nr telefon de contact va rugam consutlati site-ul:

https://www.posta-romana.ro/gaseste-oficiu-postal.html

Pentru introducerea in familie cu probabilitate maxima de succes recomandam metoda de introducere cu capac. Il puteti comanda aici: http://www.albinesimatci.ro/…/capac-de-introducere-matca-77…
@matciimperecheate @albinesimatci @carpathianqueen  @farmacieveterinaraapivet 

@miereecologica @RAWORGANICHONEY

Pt semnare de contracte va asteptam aici:

call center-program 9:00-19:00 tel +40371788888, mobil 0786444664 - Comenzi telefonice
9:00-19:00Detalii produs


Categorie: Matci

Greutate produs: 0.1 kg.

Producator: II Nicolai Victor


  
  

  
  

  

Tag-uri

  


  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!