call center-program 9:00-19:00 tel +40371788888, mobil 0786444664  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi  |  Procedura de introducere de matci in roiuri si familii

  
  
  
  
 Poze Matci fecundate achitate in colete de cite 50 bucati per colet

     
Pin It


Matci fecundate achitate in colete de cite 50 bucati per colet

Trebuie sa achizitionati acest produs si sa platiti sub forma de OP dupa data de 1 iulie integral in fata, in maxim 3 zile le veti avea livrate la usa in colet prin curierat sau le veti putea ridica de la stupina personal luni-sambata intre 9 si 11 dimineata. Le puteti de asemenea primi in transele dorite de dumneavoastra graficul aproximativ e nevoie sa ni-l precizati de la inceput, daca acceptati livrarile cu furnizorii nostri si in zilele pe care le dorim noi livrarile in acest caz fiind gratuite in conditiile in care se livreaza de la 20 matci fecundate in un colet.
Daca adresa de livrare este la tara si am mai lucrat impreuna, plata poate fi facuta ramburs la ajungerea coletului la dv. Nu acceptam rambursuri in cazul livrarilor in oras, pentru livrari ciclice preferam sa semnam un contract si sa fim platiti la termen.
La acest tip de achizitie in general descoperiti pina la 5 % matci fecundate in plus in colet, sau per totalul comenzii.
Pentru a putea oferi conditii avantajoase asociatiilor care isi cunosc necesarul le rugam sa se adreseze noua pentru semnarea unor contracte de livrari ciclice (inclusiv si cu plata la termen) pentru semnarea contractelor avantajoase pina la 1 aprilie a fiecarui an, la contractele din timpul anului in general se practica preturile de pe site, si sunt fara livrari cu plata la termen.
Avem POS in stupina, astfel puteti achita pe loc cu cardul dv de credit, beneficiind de posibilitatea de a fi creditat de catre banca emitenta a cardului pina la 55 zile calendaristice in mediu, de la data achitarii la noi.
pentru livrare oriunde in UE va rugam consultati, si utilizati, site-ul www.carpathianqueen.eu


call center-program 9:00-19:00 tel +40371788888, mobil 0786444664 - Comenzi telefonice
9:00-19:00

 


Detalii produs


Categorie: Matci

Greutate produs: 0.01 kg.

Producator: II Nicolai Victor