call center-program 9:00-19:00 tel +40371788888, mobil 0786444664  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi  |  Procedura de introducere de matci in roiuri si familii

  
  
  
  
 Poze Matci selectionate,fecundate din rase omologate in Romania cu pedigri

     


Matci selectionate,fecundate din rase omologate in Romania cu pedigri

Pret: 140,00 RON

Disponibil in 7-10 zile de la comanda

Acesta este pretul final fara livrare si ramburs si nu include TVA, firma fiind neplatitoare de TVA

pentru stupinele ce au avut probleme cu rasele si vor sa achizitioneze sigur rase omologate in Romania livram matci fecundate cu pedigri garantat ( de la familia din care s-au luat larvele pt transvazare este sigur din rase omologate in Romania si a trecut testarea fiind top 10% dupa productivitate in conditiile stupinei noastre).

De asemenea pentru a avea grad ridicat de siguranta ca trantorii vor fi probabil tot din rase din Romania creem o "patura" de trintori prin productia de trintori in circa 100 familii prezente in zona de crestere a noastra.

Fiecare familie are 2 rame cu celule de trintori care eclozeaza de citeva ori pe sezon asigurand o flota de circa 1 000 000 de trintori din rase omologate survolind zona....... in cautarea celor 3000 matci fecundate care producem noi pe an.....

Acest tip de matci este marcat cu placute de opalit cu culoarea specifica anului (2017 este galben) si pe placute este trecut numarul de la 1 la 99 .

 Avem 4 linii distincte.

Linia 1 este o familie de rasa carpatina care a aratat performante de 100 kg miere an de an in ultimii 5 ani, fara pastorale, iar mamele si bunicii ei au fost crescute de noi in ultimii 15 ani, si din 20-30 fiice  a fiecarei generatii in general cam 1-2 aratau aceeasi performanta (peste sau in jur de 100 kg miere productie extrasa fara familii ajutatoare sau unificari).

Linia 2 sunt mai multe familii de albine de rasa carpatina din stupina noastra care au aratat performante f ridicate in anul precedent si s-au clasat ca elita (sau top 10% ca rezultate din 240 stupi).

Linia 3 sunt matci carpatine fara o trasabilitate exacta a provenientei larvelor din familiile care s-au luat acestea.

Linia 4 sunt matci carnica, obtinute din larve de la matca carnica si imperecheate cu trantori carpatini locali.

Daca doriti o anumita linie trebuie sa comandati cu 40 zile inainte si sa achitati integral comanda prin transfer bancar, altfel veti obtine ceea ce este pe stoc momentan, in general in 2015 vom incerca sa avem permanent pe stoc linia 3 in nuclee, linia 1 si 2 va avea o disponibilitate inconstanta in cursul lui 2019.

Livrarile de matci fecundate incep pe 20 mai-1 iunie.

Pentru a putea oferi conditii avantajoase asociatiilor care isi cunosc necesarul le rugam sa se adreseze noua pentru semnarea unor contracte de livrari ciclice (inclusiv si cu plata la termen) pentru semnarea contractelor avantajoase pina la 1 aprilie a fiecarui an, la contractele din timpul anului in general se practica preturile de pe site, si sunt fara livrari cu plata la termen.

Avem POS in stupina, astfel puteti achita pe loc cu cardul dv de credit, beneficiind de posibilitatea de a fi creditat de catre banca emitenta a cardului pina la 55 zile calendaristice in mediu, de la data achitarii la noi.

pentru livrare oriunde in UE va rugam consultati, si utilizati, site-ul www.carpathianqueen.eu

call center-program 9:00-19:00 tel +40371788888, mobil 0786444664 - Comenzi telefonice
9:00-19:00Detalii produs


Categorie: Matci

Greutate produs: 0.1 kg.

Producator: II Nicolai Victor


  
  

  
  

  

Tag-uri

  


  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!