Despre noi sau Acasa

Exploatatia si Intreprinderea noastra individuala (CUI 27298899) desfasoara o larga activitate in domeniul apiculturii si produselor naturiste, atat pe piata interna, cat si pe pietele externe inca din 2010 in Judetul iasi si din 1996 de la inceputuri
    In acelasi timp, firma detine in exploatare si o ferma apicola localizata in comuna Miroslava, Judetul Iasi. Exploatatia este autorizata de catre ANSVSA 
www.ansvsa.ro pentru producerea si comercializarea producelor apicole si a materialului biologic.
     Proprietarul si administratorul intreprinderii (medic veterinar , cu experienta apicola in strainatate (Europa) in managementul a 1400 familii de albine)  au o experienta de 20 de ani in domeniul apiculturii, facind parte dintr-o familie cu multe generatii de apicultori.  Firma noastra produce si ambaleaza miere si derivate ale stupului, toate produse in sistem ecologic, 100% natural. Pentru a respecta bogatia in vitamine, minerale si enzime a acestui produs 100% natural, productia se realizeaza fara adaugarea nici unei substante straine sau tratament termic, experienta indelungata si priceperea noastra in domeniu ne permit sa pastram acest produs fara a altera, in nici un fel, proprietatile sale curative. 
Intreprinderea  se bucura de o excelenta colaborare cu alti producatori si apicultori, atit din toate zonele limitrofe, cit si din toata tara.

Societatea noastra detine citeva sute de familii de albine din care producem pina 500 roi, pina 3000 matci fecundate, citeva tone de miere, pe care le livram prin cele 10 firme de curierat cu care avem contracte in derulare, la orice adresa din Romania sau UE, frontierele geografice nefiind o problema in UE.

Acest site a fost creat pentru a usura procesul de facturare si a facilita viteza de livrare a produselor in regim on line, doar pe baza de comanda prin telefon, plata in cont (prin OP, card si cash) si livrare la adresa indicata de dumneavoastra prin firmele de curierat pentru ca si timpul nostru si timpul dumneavoastra conteaza.

Daca doriti discounturi la preturile standart practicate atunci trebuie sa veniti personal la Iasi in perioada 1 noiemrie - 1 aprilie si sa negociati si semnati un contract de livrare agreat de comun acord.


Celelalte site-uri web ale noastre sunt:


www.apivetsrl.ro


www.catinacumiere.ro


www.carpathianqueen.eu


www.bioprisaka.ro